Catering, lekker en natuurlijk

Zes catering partners verwennen je gasten 

Elke groep heeft eigen voorkeuren en behoeften, we komen je hierin graag tegemoet.  Onze zes cateringpartners kennen de Plantentuin als geen ander en ze delen onze waarden.  Ze staan stuk voor stuk garant voor een hoogstaande culinaire beleving, op een duurzame manier.  Aan jou de keuze.  Ons team helpt je graag om de juiste match te maken!

Hun engagement naar jou toe: "Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal, voor onze catering en voor Plantentuin Meise. We werken met seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur biologisch en lokaal geteeld. Waar mogelijk kiezen we voor ecologisch verantwoorde en fairtrade producten, zodat je maaltijd niet alleen heerlijk, maar ook verantwoord is. Voor elke gang voorzien we smaakvolle vegetarische, vegan en dieetvriendelijke opties, zodat al je gasten zorgeloos kunnen genieten."

 

Bring it on!

 

"Bring it on!" biedt een seizoensgebonden, gezonde keuken met artisanale en onweerstaanbare gerechten voor groepen tot 300 personen. Chef Dirk Gilis maakt creatieve menu’s op maat, vol groenten en verse kruiden en indien gewenst een lekker stuk vlees op de plank, die zowel jong als oud weten te verrassen. Samen met een gediplomeerde sommelier selecteren we de perfecte wijnen, afgestemd op jouw smaak. 

Delivento

 

Delivento biedt op maat gemaakte, exclusieve evenementen voor bedrijven en particulieren. Van recepties tot originele concepten zoals een mobiele sushibar en showcooking, alles wordt met zorg en respect voor het milieu verzorgd. Klanten kunnen gerechten en wijnen proeven in het culinair atelier in Wolvertem om de perfecte keuze te maken. Zaakvoerder Kiono De Maeseneer begeleidt u van A tot Z voor een geslaagd event.

Huis van Dijck

 

Huis van Dijck staat garant om van elke gelegenheid een unieke en onvergetelijke dag te maken, al sinds 1949. Niet alleen verzorgen wij alle feesten voor zowel particulieren als bedrijven, we denken samen met je mee en nemen, indien gewenst, de totale organisatie van je evenement op ons. We verzorgen je feest tot in de puntjes zodat je slechts hoeft te genieten en je je zorgeloos met jouw genodigden kan bezighouden.

KTCHN

 

KTCHN biedt een authentieke, natuurlijke keuken met een focus op groenten en vegetarische gerechten, aangevuld met vlees en vis. Foodsharing staat centraal, waardoor elke maaltijd een gezellige en memorabele ervaring wordt. Onze seizoensgebonden barbecues, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, creëren unieke culinaire momenten. We staan voor lokaal en duurzaam, waarbij ieder gerecht het plezier van samen delen en respect voor de natuur viert.

Overveerlek

 

Bij Overveerlek combineren we authenticiteit met een persoonlijke benadering voor elk evenement. Ken tovert eerlijke ingrediënten om in verrassende gerechten, terwijl Veerle zorgt voor een warme en professionele bediening. Of het nu om een privéfeest of zakelijk evenement gaat, wij zijn altijd zelf aanwezig om elk detail met zorg uit te voeren en een ervaring op maat te bieden. Onze passie voor lekker eten en gastvrijheid proef je op elk moment.

 

Witlof

 

Witlof serveert seizoensgebonden menu’s met vooral vegetarische gerechten. Van verfijnde hapjes tot klassieke gerechten, we werken uitsluitend met lokale ingrediënten en streven altijd naar perfectie. Duurzaamheid zit dan ook in ons DNA. Alles wordt huisgemaakt met de nodige aandacht voor no waste en korte keten. Witlof heeft heel veel ervaring en kan evenementen aan van 50 tot 5000 personen. Geen uitdaging is te groot voor ons team!