Doneer nu

Elke euro helpt

Planten zijn onze bron van zuurstof, van voedsel, van schoonheid.  We kunnen niet zonder. Wil je iets doen om de planten op deze wereld te beschermen voor toekomstige generaties? Doe dan een gift! * Je steunt er onze werking mee. Klein of groot, elke euro helpt.

Ik doneer graag

Waar komt je gift terecht ?

  • €10 = Alle planten in onze collectie zijn gelabeld en de informatie wordt opgeslagen in onze databank.  Met jouw €10 geven we een plant een naamplaatje.
  • €40 = In de zadenbank voeren we kiemtesten uit om de kwaliteit van de bewaarde zaden te bewaken. Met jouw bijdrage van €40 voeren we een test uit voor 100 zaden.
  • €75 = Heel wat planten hebben specifieke noden. Elke kubieke meter aangepaste potgrond en bemesting kost €75.
  • €100 = Met jouw €100 zamelen we zaden in van een bedreigde plantensoort in België en slaan we die voor een lange termijn op in onze zadenbank.
  • €200 = We blijven jonge bomen aanplanten om onze collectie te vergroten. Met jouw €200 krijgt een nieuwe boom een plekje in de Plantentuin.

* Giften vanaf 40€  zijn fiscaal aftrekbaar. 

Wil je een blijvende herinnering aan iemand dierbaar? Je lievelingsplant adopteren en zo je steentje bijdragen aan de verzorging ervan? Of een origineel cadeau om een belangrijke gebeurtenis in je leven te vieren? 

Wil je een groter bedrag doneren, een inzamelactie starten of samen met anderen een project steunen, neem dan contact op met ons en we bekijken samen wat mogelijk is. 

Ik wil graag mijn voorstel met jullie bespreken en vul het contactformulier in.

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct