Koch-Workshops

in der Gartenküche!
Do. 7 Mai 18:00 - Do. 22 Okt 22:00
7 Mai
-
22 Okt
Ab dem 18:00
  • 7 Mai
    -
    22 Okt
    Ab dem 18:00
    Culinaire Tuin

Hou je van koken? Onze Tuinkeuken in onze fantastische Culinaire Tuin wacht op jou! Trommel je vrienden, familie of collega’s op en maak er een zinnenstrelende ervaring van in de Plantentuin op deze unieke locatie.

De kookworkshops zijn toegankelijk zowel voor beginners als hobbykoks.(18 +). Er kunnen max. 16 personen deelnemen aan onze kookworkshops, dus snel zijn is de boodschap! 

Koop hier je ticket voor de kookworkshop

Let op, klik op de juiste datum bij het reserveren van je ticket!

Eindjeaarsidee!

Geef een kookworkshop kado! Maak iemand blij met een geschenkbon van Plantentuin Meise. Met deze bon kan je online of aan de kassa betalen voor tickets, workshops, gidsbezoeken en aankopen in de Tuinwinkel.

Data en thema’s (van 18 u tot 22 u)

Mei 

7.05: Lente op het menu - frisheid op je bord *

14.05: Sushiworkshop - rol sushi als een pro **

28.05: Asperges -het witte goud op je bord  *

Juni

11.06: Bistrogerechten met groenten en kruiden - lekker hartig *

18.06: Asian Streetfood -Azië, hèt mekka van streetfood **

Juli

2.07: Side dishes voor de BBQ *

9.07: Asian Fingerfood - om je vingers bij af te likken**

30.07: Latijns-Amerikaanse keuken - lekker vurig*

Augustus

13.08: Reis over de oceaan - visgerechten om van te smullen  *

20.08: Sushi - rol sushi als een pro **

September

17.09: Reis van smaken rond de wereld - een streling voor je smaakpapillen*

24.09: Rijsttafel - tafel vol lekkere oosterse geuren en kleuren **

Oktober

01.10: Comfortfood - makkelijk en overheerlijk*

15.10: Asian Vegetarian/Vegan -  ontdek de veelzijdige plantaardige Aziatische keuken**

22.10: Herfst- en wintergerechten - hartverwarmende keuken*

* met Chef Marc Fanaat van De Kookfanaten

** met Juny Lai

Praktisch

Prijs

  • De kostprijs bedraagt 80 euro per persoon per kookworkshop.
  • Voor Vrienden van de Plantentuin is dit 72 euro.
  • De toegang tot Plantentuin Meise is inbegrepen in de prijs.

Wat krijg je

  • Je hoeft zelf niks mee te brengen, we voorzien alles ter plekke:
  • aperitief
  • plat water, spuitwater, witte en rode wijn en koffie.
  • een theeceremonie (enkel bij de aziatische kookworkshops)
  • alle ingrediënten
  • receptenbundels
  • Na het koken nuttigen jullie gezellig samen alle zelfbereide gerechten in de sfeervolle Culinaire Tuin.

Inschrijvingen & annuleringen

  • min. aantal = 8 pers voor kookworkshops met Chef Marc Fanaat,
  • min.aantal  = 14 pers. Voor kookworkshops met Juny Lai
  • max. aantal = 16 pers.
  • Indien er niet genoeg inschrijvingen zijn, boeken we je graag om naar een andere datum.
  • Indien de weersomstandigheden het niet toelaten, kan Plantentuin Meise de kookworkshops annuleren en krijg je een voucher voor een latere kookworkshop. Zelf annuleren kan enkel onder bepaalde voorwaarden*.

Belangrijk

  • De voertaal is Nederlands maar de Chefs spreken ook vlot Frans en Engels.
Afspraak voor de deelnemers om 17.50 u aan Ingang Meise-Dorp (Brusselsesteenweg, Meise)

Voor meer informatie kan je ons steeds mailen op kookworkshops@plantentuinmeise.be.

Koop hier je ticket

Let op, klik op de juiste datum bij het reserveren van je ticket!

Kookworkshops op maat

Wil je een kookworkshop organiseren met je familie, je bedrijf, met vrienden,….aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op kookworkshops@plantentuinmeise.be.  

*Annulatievoorwaarden: Als je meer dan vier weken vooraf annuleert, heb je recht op een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag. Als je minder dan 15 dagen vooraf annuleert, is er geen terugbetaling mogelijk. 

Chef Marc Fanaat van de Kookfanaten

Chef Marc, of Marc De Coster, is een chef-kok die de "Kookfanaten" runt. Hij staat bekend om zijn creatieve menu's en het organiseren van bijzondere culinaire avonden.

Juny Lai

Juny Lai is geboren in Taiwan en gespecialiseerd in authentieke Aziatische keukens. Met meer dan twintig jaar culinaire ervaring geeft ze in heel Vlaanderen kookworkshops waarin smaak, cultuur en gezelligheid samenkomen. Haar missie is om mensen te verbinden via traditionele gerechten, authentieke technieken en een warm, persoonlijk verhaal. Zezorgt in elke workshop voor een toegankelijke, hands-on ervaring die volledig in het teken staat van Aziatische gastvrijheid.

 

Setzen Sie mich auf die Warteliste

Wunschliste

Hinzugefügt:

Zur Wunschliste