Honger gekregen van al dat wandelen?

Eten en drinken in de Plantentuin

Van wandelen krijg je dorst ... en honger. Ons aanbod bevat voor elk wat wils!

Picknick

Picknicken kan op het binnenplein van het Pachthof, nabij de Tuinwinkel. Daar zijn tafels, banken en een drankautomaat. Het hele jaar door kan je terecht in de Tuinwinkel voor een heerlijke Plantentuinkoffie of een andere warme drank. Picknicken kan ook op de 2 aangeduide tafels op het terras van de Oranjerie (met verplichte consumptie) , of op de gazons. 

Resto De Oranjerie

De Oranjerie en het terras zijn gesloten. Tijdens de weekends en de kerstvakantie is er een take away aanbod. 

De Oranjerie heeft ook een selfservice-restaurant. In de zomer kan je lekker genieten op het terras. Als het buiten koud is, zit je binnen knus in de sofa bij het warme houtvuur. 

NIEUW: 

Vanaf 08/07 kan je op zaterdag en zondag een tafelgrill reserveren! Geniet met je familie, vrienden of collega's van een heerlijke tafelgrill op het prachtige terras van de Oranjerie. All in (€50): aperitief, water en wijn, koffie en dessert. Minimum 4 personen.

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

Openingsuren Oranjerie

  • Herfst (van 15 oktober tot en met 8 november 2020): dagelijks open van 11 u tot 16.30 u (laatste bediening 16 u)
  • Winter (van 9 november 2020 tot 2 april 2021): enkel  open tijdens weekends en schoolvakanties, of na reservatie voor een groepslunch voor minimum 30 personen.

Huur Oranjerie

Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen de Oranjerie boeken voor recepties, babyborrels, events, incentives, socioculturele activiteiten, teambuildings, voordrachten en dergelijke. Dat kan ook buiten de reguliere openingsuren van de Plantentuin. 

Voor meer informatie: neem vrijblijvend contact op met info@plantentuinmeise.be