Een uniek familiemoment op een perfecte locatie

Een toplocatie voor jouw familiefeest

Of het nu om een babyborrel, een huwelijksfeest of een verjaardag gaat: een uniek moment verdient een perfecte locatie! In Plantentuin Meise hebben we precies wat je zoekt om van elk event een succes maken.


Extra troeven

  • Een rondleiding door een van onze ervaren gidsen geeft je evenement een meerwaarde. Een aangename verrassing voor je gasten!
  • Wij beschikken over een elektrisch treintje dat je gasten van de entree naar de locatie brengt en weer terug.
  • De toegangsprijs tot Plantentuin Meise is inbegrepen voor de gasten van je evenement.
  • Aan de hoofdingang van het domein zijn er 150 parkeerplaatsen beschikbaar

Ceremoniefoto's

Wil je graag je ceremoniefoto's voor je huwelijk, communie of lentefeest in de Plantentuin maken? Dat kan! De eerste vijf mensen van je gezelschap mogen gratis binnen. Vanaf de zesde bezoeker betaal je het gewone tarief. Vanaf 15 bezoekers geldt het groepstarief. Er worden geen ceremoniewagens meer toegelaten in het Domein. 


Graag een mailtje minstens drie werkdagen vooraf naar info@plantentuinmeise.be met vermelding van de datum van bezoek, een richtuur van aankomst, de volledige naam van het koppel of de communicant, de gemeente van waaruit je afkomstig bent en een gsm-nummer waarop je die dag te bereiken bent. Op de dag van de fotoreportage meld je je aan bij de kassa.