Openingsuren

BESTE BEZOEKER,
Plantentuin Meise opent opnieuw zijn deuren. Om dit op een veilige manier te doen, is toegang enkel mogelijk op vertoon van een vooraf gereserveerd e-ticket via onze website voor een welbepaald tijdstip. Tickets zijn niet te koop aan de ingang zelf. Alle evenementen en workshops zijn alvast tot 8 juni geannuleerd of uitgesteld. We kijken er alvast naar uit jullie terug te mogen verwelkomen. Klik hier voor meer info.

Openingsuren

 

Plantentuin Meise is het hele jaar open.

Winter (15 oktober - 14 maart): 9.30 – 17 u, laatste toegang 16.30 u.
Zomer (15 maart - 14 oktober): 9.30 - 18.30 u, laatste toegang 17.30 u.

Alleen op 25 december, 1 en 2 januari zijn we gesloten. Bij stormweer of andere extreme omstandigheden blijven we ook dicht, maar dat wordt dan steeds aangekondigd op onze website.

 

Let op

  • De Hoofdingang van de Plantentuin en Ingang Meise-Dorp sluiten voor een jaar. We werken aan twee gloednieuwe onthaalpaviljoenen
    Vanaf 1 maart 2019 kan je ons bezoeken via onze tijdelijke ingang, die zich 300 m rechts van onze Hoofdingang bevindt, op de Nieuwelaan.
  • De Oranjerie is iedere dag open tijdens het zomerseizoen. Tijdens het winterseizoen is ze open in het weekend, op feestdagen en in de schoolvakanties; op andere dagen enkel op afspraak voor groepen.
  • Bezoekers mogen geen dieren meebrengen in de Plantentuin, met uitzondering van geleidehonden