Tickets kopen

Wegens coronamaatregelen is toegang enkel mogelijk op vertoon van een vooraf gereserveerd e-ticket via onze website voor een welbepaald tijdstip. Tickets zijn niet te koop aan de ingang zelf. We kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen. Indien je vragen hebt, verwijzen we je graag door naar deze pagina.

 Reserveer je ticket hierWil je Plantentuin Meise bezoeken samen met familie en vrienden, alleen of in groep? We hebben voor elk wat wils. Vind hier het gepaste tarief en koop je ticket meteen online. Zo vermijd je de wachtrij aan de kassa.

Tarieven en kortingen

 

Volwassenen   
vanaf 18 jaar

€ 7
   
60+ € 6
Persoon met beperking € 6
   
Studenten 
individueel bezoek - op vertoon van studentenkaart
voor voltijdse opleiding aan een erkende onderwijsinstelling
€ 3,50
Leden Natuurpunt / Natagora
op vertoon van geldige lidkaart (max. 2 personen)
niet cumuleerbaar met andere kortingen
 € 3,50
   
Kinderen 6 - 17 jaar € 1
   
Kinderen t.e.m. 5 jaar GRATIS
Begeleiders van persoon met beperking GRATIS
   
Inwoners Meise GRATIS
   

Ceremoniefoto's: huwelijk, communie of lentefeest
Lerarenkaart, MuseumPASSmusées en BrusselsCard

INFO
GRATIS

  

 

 

VIERSEIZOENENKAART


Bezoek je geregeld onze tuin? Neem een vierseizoenenkaart, zoveel voordeliger!
Een heel jaar lang toegang tot het domein, het Plantenpaleis, tentoonstellingen, de bibliotheek en korting bij nocturnes zoals de WinterFloridylle.


● Vierseizoenenkaart 1 *: € 20
● Vierseizoenenkaart 1 + 6 (voor 1 volwassene en max. 6 inwonende kinderen)*: € 35
● Vierseizoenenkaart 2 + 6 (voor 2 volwassenen en max. 6 inwonende kinderen)*: € 55

* Bij sommige evenementen gelden andere prijzen. De Plantentuin is alle dagen open behalve op Kerstmis, Nieuwjaar en de eerste werkdag van het jaar. Door noodweer kan de Plantentuin gesloten zijn. Tijdens het Wonderweekend is je abonnement niet geldig, abonnees kunnen wel deelnemen aan het wonderweekendtarief met korting.

Koop je abonnement ONLINE of aan de kassa. 

Als je binnen de 7 dagen na je bezoek een abonnement aanschaft, krijg je op vertoon van je ticket 5 € korting!!! Deze korting is enkel verkrijgbaar als je je abonnement binnen de 7 dagen aankoopt aan de kassa, we helpen je graag verder!

 

Vriend van de Plantentuin

Vrienden van de Plantentuin hebben een heel jaar lang tijdens de openingsuren toegang tot het domein, het Plantenpaleis, tentoonstellingen, de bibliotheek, korting bij nocturnes zoals de WinterFloridylle én een aantal exclusieve voordelen. Ook geweldig als cadeau.

Er zijn twee formules: ofwel alleen voor jezelf, ofwel voor jezelf en 3 andere mensen die met je meekomen naar de Plantentuin of naar een van de activiteiten. Het hoeft niet steeds om dezelfde mensen te gaan.


Vriend van de Plantentuin 1 * € 30

Vriend van de Plantentuin 1 + 3 * € 50


*Bij sommige evenementen zijn andere prijzen van toepassing. De Plantentuin is alle dagen open behalve op Kerstmis, Nieuwjaar en de eerste werkdag van het jaar. Door noodweer kan de Plantentuin gesloten zijn. Tijdens het Wonderweekend is de vriendenkaart niet geldig, vrienden kunnen wel deelnemen aan het wonderweekendtarief met korting.

Koop je vriendenkaart online of via de kassa.

Om een abonnement 'Vriend van de Plantentuin 1' aan te kopen: KLIK HIER

Om een abonnement 'Vriend van de Plantentuin 1 + 3' aan te kopen: KLIK HIER

Als je binnen de 7 dagen na je bezoek een vriendenkaart aanschaft, krijg je op vertoon van je ticket 5 € korting!!! Deze korting op je vriendenabonnement is enkel verkrijgbaar als je je abonnement binnen de 7 dagen aankoopt aan de kassa, we helpen je graag verder!

Met de familie naar de Plantentuin

Plantentuin Meise, dat is 92 hectare plant- en wandelplezier, ook voor de kleinsten! Koning Amaryllo, de Koning van Botanië neemt de kids (4 tot 12 jaar) graag mee op sleeptouw door het domein. Via een uitgestippeld parcours gaan ze op ontdekkingstocht. Vraag je brochure aan de kassa.

De kleinsten kunnen met hun loopfietsje mee met mama en papa!