za 25 jul 13:00 - 18:00

Workshop:Macrofotografie & Cyanotipie

Inspiratiedag
25 jul
13:00 - 18:00

In volle zomer, op zaterdag 25 juli, organiseert BREEDBEELD, in samenwerking met de Plantentuin  Meise, een inspiratiedag rond macrofotografie en cyanotypie. De dag gaat door in de Plantentuin zelf. Gedurende de namiddag kan je als deelnemer de keuze maken uit drie verschillende workshops of feedback-momenten.

Voor liefhebbers of geïnteresseerden in macrofotografie worden er twee sessies georganiseerd. De eerste is een introducerende workshop waarin je kan kennismaken met de discipline en nadien zelf aan de slag gaan in de plantentuin. De tweede is een feedbacksessie met tips en tricks voor macrofotografen van alle niveaus. Daarnaast organiseren we ook een workshop rond cyanotypie. Met deze oude, analoge techniek ontwikkel je zelf beelden in zonlicht, zowel eigen beelden als contactafdrukken van planten.

Toegang tot de Plantentuin is inbegrepen in het ticket. 

Info & Inschrijven via deze link:

https://breedbeeld.org/agenda/macrofotografie-en-cyanotypie

Veiligheid: Alle activiteiten gaan door in beperkte groepjes, in openlucht of in voldoende grote ruimtes, waardoor telkens 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. De workshops worden gespreid over de namiddag om het contact tussen deelnemers zoveel mogelijk te beperken. Wij voorzien ontsmettingsmiddel. Wie een mondmasker wenst te dragen, moet dat zelf voorzien.