Plantentuin Meise

 Er groeit iets in Meise!

Universiteiten en hogescholen | Français

Infrastructuur en voorzieningen

Leslokaal

Mits tijdige reservatie via reservatieformulier (PDF-file van 68.2 KB) of via 02 260 09 70 kan u gebruik maken van het Van Heurck-auditorium om een zelf een les te geven. Het auditorium ligt in het Herbariumgebouw, vlakbij het Plantenpaleis en beschikt over een aparte ingang en toiletten. Het auditorium biedt plaats aan 90 studenten. U beschikt er over een computer met projector. In het auditorium is ook een zaaltje ter beschikking met 10 tafels en 30 stoelen, uitgerust met DVD-speler en flatscreen. U kan ook zelf uw lesmateriaal mee brengen. Voor lesopdrachten verhuren wij het auditorium aan €75 per halve dag.

 
Maaltijden

Meegebrachte maaltijden kunnen gegeten worden op de banken in het domein. Op het Pachthof en op de terrassen voor de Oranjerie kan u tafels en stoelen vinden. Op het Pachthof staat een drankautomaat, in de Oranjerie kan u tussen 1 april en 1 november drank en kleine maaltijden kopen. Eten in de serres is niet toegestaan.

Kleine studentengroepen (< 15 personen) kunnen een warme maaltijd (€ 5,2) bestellen in de personeelskantine. Er is een vegetarische optie. Broodjes smos (€1.6) of croque-monsieurs (€2) kunnen ook besteld worden. Het exacte aantal maaltijden dienst minstens één werkweek op voorhand doorgegeven te worden op 02 260 09 70 of op info@br.fgov.be. De maaltijd wordt genomen tussen 12u30 en 13u00. (zie ook op het reservatieformulier)

 
De Tuinwinkel

In de Tuinwinkel (4) kan u een aantal kleine publicaties vinden over sommige deelcollecties. U kan er ook de eigen publicaties van de Plantentuin zoals de Flora van België kopen. Verder biedt de Tuinwinkel een brede waaier aan boeken over planten en horticultuur.

 

Het logo van Plantentuin Meise Even voorstellen | Opdracht | Geschiedenis | Vacatures | Vrijwilligers | PartnersSteun ons | Contact | © 2017 Plantentuin Meise Facebook Twitter Youtube Flickr Newsletter Issuu Scribd